Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gepubliceerd op: 15 July 2024

De digitale werkbon is een absolute pre voor bedrijven anno 2024. Digitale werkbonnen hebben vele voordelen ten opzichte van de papieren voorganger. Los van dat het de mogelijkheid biedt om sneller en efficiënter te werken, kun je ook vele malen duurzamer werken met de digitale werkbon. Dit zijn 5 manieren waarop de digitale werkbon je helpt om te verduurzamen.

 

  • 1. Geen papierverspilling meer
  • 2.Minder kilometers, minder uitstoot
  • 3.Geautomatiseerd klantcontact
  • 4.Energiebesparing met het digitale archief
  • 5.Inzicht in knelpunten

 

1.  Geen papierverspilling meer

Met de digitale werkbon minimaliseer je het papiergebruik binnen je bedrijf. Zo voorkom je onnodige papierverspilling. De digitale werkbon van Insezo heeft in totaal al meer dan 1.500.000 a4’tjes bespaart en streeft ernaar om dit aantal nog vele malen hoger te krijgen!

 

2.  Minder kilometers, minder uitstoot

Met de digitale werkbon app van Insezo maak je een geoptimaliseerde planning voor je monteurs. Zo plan je snellere en efficiëntere routes en bespaar je een hoop kilometers voor je monteurs. Dit scheelt significant in de uitstoot van je bedrijfswagens en helpt je tegelijkertijd in het rond maken van je planning. Win-win dus!

 

3.  Geautomatiseerd klantcontact

Je kent het wel: Je bent vergeten een opdracht te annuleren waardoor de monteur voor niets heen en weer rijd naar de klant.  In de digitale werkbon app van Insezo heb je de mogelijkheid om je klantcontact geheel te automatiseren door middel van automatische sms en emailberichten. Los van het feit dat dit veel tijd bespaart voor je medewerkers, voorkom je hiermee ook misverstanden en onnodige kilometers.

 

4.  Energiebesparing met het digitale archief

Het digitaal bijhouden van je archief is niet alleen een stuk overzichtelijker, maar het verbruikt ook een stuk minder energie dan het printen, opslaan en vervoeren van papieren documenten. Ook verminderd een digitaal archief de behoefte aan fysieke opslagruimte die moeten worden verlicht, verwarmd of verkoeld.

 

5.  Inzicht in knelpunten

Met de statistieken module krijg je een totaaloverzicht over je serviceopdrachten. Zo kun je inzien welke producten het meest kapot gaan, welke onderdelen de langste levertijd hebben, het percentage first time fixes per product en nog veel meer! Deze handige statistieken kan je inzetten om de knelpunten in je serviceproces te ontdekken en deze eruit te filteren om zo sneller, efficiënter en duurzamer te werk te gaan.

 

Met de digitale werkbon werk je dus niet alleen vele malen sneller en efficiënter, maar je draagt tegelijkertijd ook je steentje bij aan het milieu. Werk jij al digitaal? Dit is het moment om te starten! Ervaar zelf het gemak van Insezo en maak een gratis proefaccount aan. Wil je liever een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten? Plan deze dan hier in.


Terug